AlturA = Hoogte

Doelgericht resultaat op het gebied van leiderschap, strategie-, talent- en management development, HR advies, training, teambuilding en coaching.

Bel of Mail

Eddie Siebers, de Persoon achter AlturA-HRM

Vanuit de achtergrond van de Arbeids- en Organisatiepsychologie, Bedrijfskunde en een persoonlijke passie voor mensen en ontwikkeling krijgt u een kritische en eerlijke sparringpartner.

Partijen waar Eddie Siebers eerder mee heeft samengewerkt, beschouwen zijn dienstverlening onderscheidend door zijn vermogen om mensen te raken, echt in contact te brengen met elkaar en te veranderen door constructief te confronteren vanuit ieders eigen doelstelling.
Bekijk de referenties of lees meer over onze missie / visie.

Samenvatting C.V.

  • Extern: 20 jaar Business partner van directies en management bij veranderingstrajecten, talentmanagement en persoonlijke/teamontwikkeling. Inzicht in mensen alsmede een bedrijfsmatige kijk op zaken. Aanpak; doelgericht, maatwerk en effectief.
  • Inhoud: Arbeids- en organisatiepsycholoog in combinatie met Bedrijfskunde en CIOS.
  • Intern: 8 jaar hiërarchisch eindverantwoordelijk voor de ontwikkeling en aansturing van B.V. en MT lid.
  • Ervaring: Bij diverse gerenommeerde organisaties werkzaam als senior adviseur. Veel ervaring met ontwikkelingsvraagstellingen (leiderschapsontwikkeling, coaching, training, talentmanagement), beoordeling, groepsdynamica en veranderingsprocessen.
  • Trefwoorden: coach, ondernemend, ontwikkelings- en resultaatgericht, doortastend, zelfstandig, kritisch, constructief confronterend.

Voor een compleet C.V. overzicht zie LinkedIN pagina Eddie SiebersPartners

Werken vanuit eigen talenten en samenwerken met andermans talenten staat centraal in de aanpak van AlturA-HRM.
Zo zal ook AlturA-HRM met partners samenwerken om u als klant goed te bedienen.