Strategisch voordeel benutten

voor succes op de korte en langere termijn

Bel of Mail

HR Advies

Menselijk kapitaal is belangrijk onderscheidend vermogen voor een organisatie. Het is het strategisch voordeel wat het moeilijkst te kopiëren is. De capaciteiten en toewijding van de mensen maken het verschil voor succes op de korte en langere termijn. Als u bedrijfsmatige vragen hebt rondom het omgaan met medewerkers bij een verandering in de organisatie, of bij in- door- en uitstroom, adviseert AlturA-HRM u graag.

Hoe

AlturA-HRM start met een uitgebreide intake, waarin de status quo en de doelstellingen worden bepaald. We maken niet de fout te denken dat dezelfde oplossing bij verschillende organisaties hetzelfde resultaat zal opleveren.
Elke keer stemmen we af op uw specifieke situatie en bepalen we de meest effectieve interventies en acties. AlturA-HRM werkt met duidelijke, transparante offertes en houdt nauw contact tijdens de samenwerking.
U kunt AlturA-HRM ook op interim basis inschakelen, wanneer een ruimere of meer regelmatige aanwezigheid gewenst is.

Wat zeggen Klanten

 • Eddie maakt als manager, psycholoog en als mens een verschil in het leven van mensen. Diegene die door hem gecoacht of getraind zijn, geven zonder uitzondering aan dat hij veel voor hen (heeft) betekent. Ik ken Eddie als een professional, die met zijn integere manier van doen en betrokkenheid bij mensen heel snel de vinger op de zere plek legt, en tegelijkertijd ook helpt om de ontwikkeling van een persoon, afdeling of organisatie optimaal vorm te geven. Empowerment bewerkstelligen bij mensen is mijns inziens de kern van zijn kracht. Zowel als manager, trainer/coach en als organisatieadviseur kan ik hem van harte aanbevelen!

  Charlotte MarsmanOwner at InsideOut, HRM advies op maat

 • Ik heb Eddie ervaren als een authentiek en goede coach. Hij is sterk in het spiegelen op gevoel en gedrag en is scherp met zijn vraagstelling. Hij stelt vragen, is waar nodig confronterend, maar altijd duidelijk, helder en authentiek. Hierdoor komt de coachee op zijn eigen antwoorden en actiepunten om zijn doel te bereiken. Hij ondersteunt hier in. Hij prikkelt en daagt uit. Daarnaast is het gewoon een aardige en leuke vent met een zeer hoog ambitie niveau. Zijn tomeloze inzet voor KIKA zegt genoeg over Eddie als sociaal bewogen mens.

  Erik van DrielDirecteur GAC Business Solutions

 • Met Eddie heb ik de afgelopen maanden een fantastisch mooi traject doorlopen. Zijn kennis, kunde en professionaliteit op gebied van coaching staan wat mij betreft buiten kijf. Het is vooral de mens Eddie die de samenwerking bijzonder maakt. Door zijn rust, goed gevoel voor wat ik nodig had en zijn ongelooflijk stimulerende manier om te zorgen dat ik zelf met vertrouwen aan de slag ben gegaan, heb ik in een relatief korte periode de kracht in mezelf teruggevonden.

  Yvonne Vanlierbranding | positionering | marketingcommunicatie | strategie

 • Eddie is leader in taking initiatives to make something big! He creates his own charity foundation and was very successful in bringing the right kind of people together and taking them to the Top of Kika. The result? More than € 250.000 euro's into 2 years with a small but dedicated committed team.

  Wilco van RooijenMotivational Keynote Speaker

 • Ik heb Eddie leren kennen als een op en top professionele coach. Met zijn inlevingsvermogen en de prettige en doortastende, doelgerichte, aanpak weet hij je te helpen het zelf-inzicht te vergroten en zijn er aantoonbare resultaten geboekt. Daarnaast is Eddie een hartelijke en prettige man om mee samen te werken.

  Bert TimmermansHR Consultant at Effectief HRM

 • Ik heb met Eddie een coaching & ontwikkel traject mogen doorlopen, een traject vol reflectie, bezinning en persoonlijke ontwikkeling. Eddie's drive om je te helpen vanuit je eigen (on)bewuste en (on)bekwaamheid heeft voor mij echt gewerkt. Hierdoor heb ik mezelf zowel zakelijk als privé kunnen ontwikkelen. Eddie is integer, oprecht en confronterend en zorgt dat je in beweging komt. Ik kijk met veel voldoening terug op onze samenwerking en gesprekken waarbij ik nog steeds profiteer en leer van de (zelfbewuste) inzichten die Eddie bij me geactiveerd.

  Marc van HemertSales Manager Solutions (Confectionary) at Mars Nederland

 • Ik heb Eddie leren kennen in mijn periode bij Koninklijke Peijnenburg en Eddie heeft mij verder geholpen in mijn persoonlijke ontwikkeling en groei. Eddie werkt vanuit de persoon en verwacht commitment en toewijding. Een van zijn kenmerkende uitspraken van hem naar mij toe waren: "Je kunt anderen niet helpen, wanneer je jezelf niet helpt." Vanuit zijn adviezen ben ik bewuster en doelgerichter gaan werken en is het rendement van mij en mijn medewerker verbeterd. Ik kan Eddie aan iedereen aanbevelen, die open staat voor zelfreflectie en bereid is om er voor 100% voor te gaan.

  Joost de BruijnNational Accountmanager Retail at 2 Sisters Storteboom

 • In de directie van Nefit is Eddie gedurende een langere periode betrokken geweest bij de team building en coaching van mijn Management Team. Eddie is in staat om mensen uit hun comfort zone te bewegen en om de werkelijke issues snel boven tafel te krijgen. Zijn aanpak heeft de beslissende zet gegeven om lange-termijn resultaten te verankeren. Eddie is een van de weinige consultants met wie ik gewerkt heb, die het predikaat 'bedrijfspsychologie' ook echt invulling kan geven.

  Hubert de HaasManaging Director at STODT

 • Have you heard of the saying: "If you always do what you always did, you'll always get what you always got"? My experience is that working with Eddie will break your traditions and you will do new things leading to many opportunities. In addition, Eddie is creative, involved and above all honest. Thanks Eddie, for the difference you made in my professional life already!

  Carel WeijandDirector of Elwee Ltd., The Art of Operations

 • Voor meer referenties bekijk het profiel van Eddie siebers op LinkedIN

  Linkedin Eddie SiebbersBekijk meer referenties

Wat

Vanuit de achtergrond van de Arbeids- en Organisatiepsychologie, Bedrijfskunde en een persoonlijke passie voor mensen en ontwikkeling krijgt u een kritische, eerlijke sparringpartner die u bij de volgende onderwerpen kan adviseren en/of begeleiden bij de uitvoering:

 • Talentdevelopment programma’s ontwikkelen en uitvoeren
 • Management development programma’s ontwikkelen en uitvoeren
 • Competentiemanagement implementeren
 • Advies & begeleiding bij in-door-uitstroom (o.a. potentieelonderzoeken, assessment, loopbaanbegeleiding, outplacement, personele vlootschouw)
 • Advies & begeleiding bij beoordelen en belonen van medewerkers
 • Advies en begeleiding van HR afdeling bij transformatie naar business partner of change agent rol
 • Begeleiden van strategiesessies

Wilt u van gedachten wisselen over uw vraag of de mogelijkheden bespreken: bel of mail gerust.